BLOGG TEAM ASBY

¤ ¤ ¤ MARS 2014 ¤ ¤ ¤

Den 10 Mars 2014.

Det är hög tid att uppdatera lite ......

Det har varit ett himla tråkigt väder i vinter, med mest regn hela tiden. Vilket har resulterat i genomblöta täcken, kladdiga hagar, mörka dagar, frusna hästar o människor.

Det har inte varit något vidare kul att ge sig ut i skogen när man fryser redan innan man har gett sig iväg, och dessutom vet att

                                                allt är genomsurt när man kommer tillbaka hem till stallet.

 

MEN  NU  KOM  SOLEN Cool, och vårvärmen för någon vecka sedan och allt går genast mkt lättare ! ! !

 

SUCCESS träning flyter på. Han jobbar på duktigt, och vi höjer tempot lite nu.

För en vecka sedan var vi ute på en 2-mils runda, och la in en längre galoppsträcka på mjuka fina skogsvägar, runt en vacker skogssjö. Efter halva rundan red vi ner i sjön och kylde benen en stund. Success stod alldeles stilla en lång stund och tycktes njuta av vattnet och solen som sken på oss. 

Man får passa på att  "stanna upp en stund"  och njuta av såna här små tillfällen.

Jag börjar längta efter årets tävlingar. Och vi har börjat tiitta på vilka ritter vi ska ut på i år.

Målet för SUCCESS i år är att han ska genomföra två 120 km-ritter.

 

BARAKIAS IBN VOKALIST är ännu så länge lugn och fin att sköta och träna. Nån gång ibland kommer det ett "hög-ljutt gnägg" från honom. Han måste liksom tala om att våren snart är här.

"BARRAN" longeras med sadel och träns nu. Jag går också ut promenader med honom - och det tycker han är jättekul. Vi går över stockar o diken, förbi "läskiga saker" och annat som vi hittar i byn och längs med vägen.

Han är så trevlig att arbeta med för han har hela tiden en possitiv inställning till allt ! Nu inom den närmaste tiden ska vi börja hänga lite på honom. Det ser jag verkligen fram emot.

 

I helgen som var reste jag upp till Stockholm och firade Tim - sonens födelsedag.

Jag var också hemma hos Nathalie, min äldsta dotter och hjälpte henne lite med hennes häst NIKE. Dom skulle tävla Lag-Hoppning på Lördagen - så jag följde även med dit och gav lite råd på framhoppningen. Dagen flöt på bra. NIKE dubbelnollade i förklassen, och gjorde en snygg runda i Lagklassen. Laget ligger nu 5:a så här långt... Gilla... ( utav 12 startande lag ).